Winkels

Wist u ……dat de ambachtelijke fijne en grove rookworsten van Keurslager Harry van Schaik, gevestigd op De Gaard, zijn bekroond met goud op de Internationale Slavatko vakwedstrijden? 

Ook zijn rundergehakt is onlangs met een 10 bekroond bij een onaangekondigde controle door het KBBL, die het gehakt test op temperatuur, samenstelling en microbiologische gesteldheid. Een prachtig resultaat dus.

Wist u ……dat Foto Film Digitaal Romp, voorheen gevestigd aan het Willem van Noortplein, op 23 april 2012 zijn deuren geopend heeft in winkelcentrum De Gaard?

In de voormalige videotheek kunt u vanaf die dag terecht voor alles wat met fotografie te maken heeft: camera’s van 60 tot 2500 euro, portretfotografie, pasfoto’s, digitale afdrukken op papier, fotoboeken, verlichtingsattributen voor studiowerk en afbeeldingen op canvas tot maximaal 60 x 90 cm. Een deel van de dvd-collectie van de voormalige videotheek houdt Joris Romp voor de verhuur aan. Ook cartridges, inktpatronen en batterijen zijn bij Joris en zijn medewerker Pearl te verkrijgen. Foto Film Digitaal Romp is geopend van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur, de dvd-afdeling tot 21 uur.

Wist u ……dat Unipart, aan de Jan van Galenstraat, binnenkort 10 jaar bestaat? 
Deze speciaalzaak in witgoed, onderdelen en accessoires staat bekend om haar uitstekende service en persoonlijk contact. Dat blijkt ook uit de spaaractie in het kader van het 10-jarig jubileum, waarbij 10 witgoedapparaten worden verloot.